Na kontaktoni

Detajet

Tel :+377 (0) 44 149 888
Tel +386 (0) 49 149 888

Lagjja Kalabria p.n.
10 000 Prishtinë
Kosovë

E-mail

www.digitaldentistry-ks.com
[email protected]

Kontakt forma

Na shkruani online dhe ne do të përgjigjemi në kërkesat tuaja rreth produkteve ose shërbimeve tona profesionale 

Captcha

Porosia juaj u pranua, së shpejti dikush nga stafi ynë do të ju kontaktoj

Lokacioni

Direct Metal Laser Sintering (DMLS)

Eos M270 është pajisja më e shpejtë, shumë precize dhe me kapacitet të lartë në këtë fushë. Ky sistem punon në bazë të ndërtimit shumë dimensional laserik, duke i bashkuar dhe ngjeshur grimcat e metalit pluhur në një dendësi shumë të lartë e cila mundëson një fortësi dhe saktësi maksimale.

VETITË