PËR HERË TË PARË NË KOSOVË
PËR HERË TË PARË NË KOSOVË
E ardhmja në fushën e protetikës dentare me Direct Metal Laser Sintering
BUZËQESHJA E PËRKRYER
BUZËQESHJA E PËRKRYER
Arritjet më të reja shkencore ju mundësojnë të keni buzëqeshjen që gjithmonë keni dëshiruar

Të gjitha llojet e punimeve në fushën e protetikës orale

Ura Fikse

Ura fikse, cilësore dhe rezistene sipas standardeve më të larta në fushën e produkteve dentale të prodhuara nga ekspertët tanë

MË SHUMË

kurora fikse

Kurora fikse cilësore dhe rezistene sipas standardeve më të larta në fushën e produkteve dentale të prodhuara nga ekspertët tanë

MË SHUMË

Proteza të lëvizshme

Proteza të lëvizshme, cilësore dhe rezistene sipas standardeve më të larta në fushën e produkteve dentale të prodhuara nga ekspertët tanë

MË SHUMË

Kurora teleskopike

Kurora teleskopike, cilësore dhe rezistene sipas standardeve më të larta në fushën e produkteve dentale të prodhuara nga ekspertët tanë

MË SHUMË

Bars (Shinat protetikore)

Shina protetikore cilësore dhe rezistene sipas standardeve më të larta në fushën e produkteve dentale të prodhuara nga ekspertët tanë

MË SHUMË

Individual Abutments

Produktee cilësore dhe rezistene sipas standardeve më të larta në fushën e produkteve dentale të prodhuara nga ekspertët tanë

MË SHUMË

Pse Eos M270 DMLS?

Eos M270 është pajisja më e shpejtë, shumë precize dhe me kapacitet të lartë në këtë fushë.

Ky sistem punon në bazë të ndërtimit shumë dimensional laserik, duke i bashkuar dhe ngjeshur grimcat e metalit pluhur në një dendësi shumë të lartë e cila mundëson një fortësi dhe saktësi maksimale. 

SHIKO VETITË

Pse CobaltChrome (CoCr) ?

Aliazhi CobaltChrome (Co-Cr) është i njohur për vetitë e tij fizike të cilat japin përparësi të mëdha në krahasim me aliazhet e tjera. Aliazhet Co-Cr janë të prirura që të jenë rezistente ndaj korrozionit dhe kërcënimeve tjera.

Vetitë

 • Rezistente ndaj korrozionit
 • Elasticitet të lartë
 • Redukton ndërlikimet në indet përreth
 • Minimizon acarimin dhe mundesinë e reaksionit alergjik 

SHIKO MË SHUMË

Shërbime inovative

DigitalDentistry është kompani e re, e cila ka sjellë në Kosovë brendin Laserik DMLS (Direct Metal Laser Sintering) në fushën e protetikës stomatologjike.

 • Urat fikse
 • Proteza të lëvizshme
 • Abutments
 • Individual abutments
 • Kurora teleskopike
 • Bars( shina protetikore)
 • Atachments
 • Rindërtime
 • Punimeve protetike me bazë metali

Lokacioni ynë

Profili

DigitalDentistry është kompani e re, e cila ka sjellë në Kosovë brendin Laserik DMLS (Direct Metal Laser Sintering) në fushën e protetikës stomatologjike.

Me një përkushtim dhe angazhim tëstafit profesional dhe atij teknologjik, kemi arritur që të sjellim në vendin tonë sistemin më të avancuar laserik për prodhimin e punimeve protetike me bazë aliazhin Cobalt ChromeCoCr

SHIKO MË SHUMË